Hellingen, Dordrecht

  • Object ID: Hellingen 21, Dordrecht
  • Afmeting vanaf 23m2 – 91m2.
  • Huurprijs vanaf € 590,00 per maand.
  • Huurprijs inclusief G/W/L, wifi en schoonmaakkosten.
  • Gedeelde voorzieningen zoals de keuken, douche en toilet

Maar liefst 74 kamer-appartementen en 16 bedrijfsunits binnenkort beschikbaar aan Hellingen 2, Dordrecht! Deze fijne woonruimtes liggen aan de rand van het bruisende centrum, vlakbij de A16 en op slechts 4 minuten fietsen van het Centraal Station. Alles wat je nodig hebt, zoals winkels, horeca en een supermarkt, vind je in de directe omgeving. 

Onze kamer-appartementen variëren in grootte en prijs, en bieden een eigen woon-slaapgedeelte met gedeelde voorzieningen. U deelt de keuken, badkamer en toilet met andere bewoners. De algemene ruimten worden gestoffeerd en gemeubileerd, voorzien van benodigde apparatuur zoals keukenapparatuur, wasmachines en drogers. 

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij onze projecten; daarom worden de algemene ruimten en voorzieningen wekelijks schoongemaakt door ons schoonmaakteam. 

De locatie is uitstekend bereikbaar. In 3 minuten ben je al op de A16 met de auto. Het dichtstbijzijnde busstation, Dordrecht, Stadskantoor, bevindt zich recht voor de deur. En voor de liefhebbers van een wandeling is het Centraal Station op slechts 10 minuten lopen (750 m). 

Ben je geïnteresseerd? 
Schrijf je dan nu in via de onderstaande link 

Hellingen 21, Dordrecht