OPDRACHTGEVERS

Rendement maken op uw vastgoed? Verhuren via Divorce Housing betekent kosteloos én zonder extra administratie, direct rendement maken.

 

Divorce Housing verhuurt vastgoed van particulieren, woningbouwverenigingen, overheden en beleggingsmaatschappijen. We verhuren uw vastgoed aan iedereen die door scheiding of relatiebreuk op zoek is naar tijdelijke woonruimte. De behoefte binnen die doelgroep is groot en het past binnen onze missie om op maatschappelijk vlak een steentje bij te dragen. Schakel ons in voor verhuur, (totaal)beheer en herbestemming van vastgoed voor bepaalde of onbepaalde tijd. Goed geregeld, veilig en zonder risico.

Maak vandaag nog een start, op deze pagina vindt u meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag.

Leegstandsbeheer

We maken snel een eind aan vastgoed dat u niets oplevert. Divorce Housing beheert en verhuurt vastgoed met een gegarandeerd rendement voor korte of langere periode. Flexibel verhuren via Divorce Housing is niet alleen gratis, maar bovendien zorgeloos: met een concept voor totaalbeheer heeft u geen omkijken naar uw vastgoed. Beheer, verhuur, administratieve afhandeling en de aanvraag van eventueel benodigde vergunningen, verzorgen we tot in de puntjes.

Elke huurder zorgvuldig gescreend
Onze medewerkers van de afdeling Verhuur organiseren het volledige verhuurproces van aanbod tot oplevering. Met potentiële huurders voor uw object vindt een intakegesprek plaats en uiteraard wordt elke huurder zorgvuldig gescreend.  Omdat we met flexibele huurcontracten werken beschikt u zo nodig weer snel over uw vastgoed.

Uw vastgoed is in goede handen
De zorg voor uw vastgoed nemen we uiterst serieus. Zo houden onze beheerders toezicht op uw vastgoed en de directe omgeving. Voor het vergroten en versterken van de leefbaarheid onderhouden zij contact met huurder(s) en omwonenden. Een geruststellende gedachte! Divorce Housing heeft een eigen technische dienst die 24/7 beschikbaar is. Dit team van vaklieden zorgt voor het dagelijks onderhoud en het oplossen van onderhoudsklachten.

Uitgebreide kwartaalrapportages
Wel de lusten, niet de lasten. Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage met betrekking tot de verhuur en het beheer van uw vastgoedobject. In een handig en duidelijk overzicht ziet u direct hoe het gesteld is met bezetting, behaald rendement, energie- en waterverbruik, onderhoud en ontvangen meldingen van klachten. Zo bent u altijd op de hoogte.

Vastgoedbeheer

Divorce Housing verhuurt en beheert uw vastgoed tegen een gegarandeerd, vast rendement. Met ons concept voor totaalbeheer heeft u bovendien geen omkijken naar uw vastgoed; verhuur, beheer, administratieve afhandeling en de aanvraag van eventueel benodigde vergunningen, nemen we graag en met zorg uit handen.

Huurders, screening en intake
Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met huurkandidaten. Zij worden zorgvuldig geselecteerd door de medewerkers van onze afdeling Verhuur.  Zo vindt er altijd eerst een uitgebreide screening en een intakegesprek plaats voordat we met iemand een huurovereenkomst aangaan. Divorce Housing werkt met flexibele huurcontracten, op die manier beschikt u zo nodig weer snel over uw vastgoed.

Beheer en onderhoud
We zorgen goed voor uw vastgoed. Een eigen team van beheerders houdt toezicht op uw vastgoed en de directe omgeving. Met huurders en omwonenden onderhouden onze beheerders regelmatig contact. Dat vergroot de leefbaarheid en is bovendien een prettige gedachte.

Onze eigen technische dienst is 24/7 beschikbaar. Dit team van vaklieden zorgt voor het dagelijks onderhoud en het oplossen van onderhoudsklachten.

Uitgebreide kwartaalrapportage
We houden u tiptop op de hoogte. In een duidelijke rapportage ziet u in één oogopslag hoe het staat met bezetting, behaald rendement, energie- en waterverbruik, onderhoud en ontvangen meldingen van klachten. Zo bent u altijd op de hoogte.

Beleggen

Wie veilig wil investeren belegt in vastgoed. Deze vorm van investeren wint dagelijks aan terrein vanwege het lage risico, de doorlooptijd en het te behalen rendement.

Onze beleggingsadviezen voor de vastgoedsector zijn er voor de zakelijke en de particuliere belegger.  Met onze jarenlange ervaring en expertise in de verhuur en het beheer van vastgoed, voorzien we u desgewenst van een gedegen plan van aanpak of een feilloos advies voor financiering. Het beheer van uw vastgoedportefeuille besteedt u vervolgens gratis en zorgeloos aan ons uit. Alles onder een dak, dat regelen we perfect.

Vastgoedadvies

We denken graag met onze opdrachtgevers mee. Als het gaat om de herbestemming van een bijzonder object zoals een monument, school of kerk bijvoorbeeld. Maar ook als u advies wilt over de objecten in uw vastgoedportefeuille, zijn we u graag met onze expertise van dienst. Want van eenvoudige trajecten tot een complex en langdurige project: wat vastgoed betreft zijn we van alle markten thuis. Tel daar onze beleggings- en beheerexpertise bij op en u heeft een vastgoedpartner die adviseert, ondersteunt en ontzorgt.

Portfolio
Gemeentes, (institutionele) beleggers, woningbouwverenigingen en particuliere vastgoedeigenaren: ze weten de weg naar Divorce Housing te vinden!  Stuk voor stuk kozen deze opdrachtgevers voor Divorce Housing als dé partner die ontzorgt en voor meer rendement op de vastgoedportefeuille zorgt.

Maak rendement op vastgoed en neem vandaag nog contact met ons op.

Portfolio Divorce Housing

Portfolio Divorce Housing

Contact Formulier

15 + 15 =