Visie & Missie

Een scheiding of relatiebreuk is al lastig genoeg. Als je huis je thuis niet meer is, dan is woonruimte het eerste waarnaar je op zoek gaat dat ondervonden we ooit aan den lijve in onze directe omgeving.

Een scheiding brengt een hoop zorgen met zich mee waarbij de zoektocht naar nieuwe huisvesting één van de grootste problemen blijkt. In Nederland is er nauwelijks een mogelijkheid om voor een relatief lage huursom een onderkomen te vinden. De woningcorporaties en gemeenten zijn gestopt met het verlenen van urgentie bij echtscheidingen en de vrije sector huur biedt door de hoge huurprijzen ook geen uitkomst. Wanneer er wel betaalbaar onderdak wordt gevonden is men gebonden aan langdurige contracten en zijn initiële investeringen vereist voor stoffering en meubilering van de woning. Dan blijft er voor velen nog maar één oplossing over, en dat is onderdak zoeken bij familie en vrienden. Dit blijkt in de praktijk bij de meeste gevallen een tijdelijke oplossing te zijn gezien de complexiteit van de situatie. Kortom: je huis is je thuis niet meer!

Om in te spelen op deze problemen in de markt is Divorce Housing ontstaan en bieden wij de oplossing. In 2014 bedachten wij een concept waarmee zowel de zoeker als de vastgoedeigenaar goed en snel geholpen is. Onze jarenlange expertise in vastgoedverhuur, totaalbeheer en vastgoedadvisering, komt daarbij prima van pas. Divorce Housing is een woonconcept, dat landelijk voorziet in snel beschikbare en betaalbare woonruimte. Gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van faciliteiten die behoren tot de primaire behoeften zoals slapen, wassen/drogen en koken. Divorce Housing biedt je de mogelijkheid om direct een ruimte te betrekken, zonder dat je daarvoor een initiële investering hoeft te doen. Tijdelijke woonruimte is beschikbaar vanaf € 500,- per maand (inclusief G/W/L), uiteraard afhankelijk van het type woonruimte.

Daarnaast streeft Divorce Housing als organisatie het doel van beleggers en eigenaren na voor maximale bezetting van hun vastgoed. Dit kan betrekking hebben op vastgoed beleggingen, voor verkoop bestemd vastgoed en leegstandbeheer (anti-kraak) van bijvoorbeeld kantoorpanden en sloopwoningen. Kortom, wij streven naar een maximaal rendement voor beleggers en eigenaren waarbij wij het beheer van de eigendommen tot ons nemen.

Inmiddels mogen we verschillende overheden, beleggers, woningcorporaties en particuliere vastgoedeigenaren tot onze vaste klantenkring rekenen. Of je nou woonruimte zoekt of meer rendement wilt behalen uit de vastgoedportefeuille, we zijn je graag van dienst. Elke dag weer!